Černobílá zastávka
Opačný směr obrazů
..v očích odlesky
tichých diskusí
..o myšlenkách,
o životě...
Prolomí ledy, zpěv
i kopretiny
Kouzla barevných momentů
o samotě i bez ní..
a
zapadlý sen
bzučel mi za uchem
..k ránu
Sraz na náměstí
na zapomenutou schůzku
..jít krokem váhavým..
blíž tý pravdě
..o nadějích
A zapomenout ji
Jak posekaná tráva voní
v davu,
plná rosy..jednoho bytí
Přečteno 333x
Tipy 18
Poslední tipující: Hannazka, casla, Avery, NikitaNikaT., Krahujec, strašidýlko-střapatý, Emmelia, ZILA78, CULIKATÁ, labuť, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)