Hudba je umění.
Anotace: Umění na něco hrát :)
Tvé noty hrály,
skrz tekoucí skály.
Ten půvabný zvuk,
jak lesů šumění,
jak když natáhneš luk,
to je také umění.
Záhadně tóny,
se vzduchem nesou
a doufají,
že se s tebou snesou.
Obdiv veliký si žádáš
a také ho dostaneš,
a nežli se jen nadáš,
na trůnu povstaneš.
Komentáře (2)
Komentujících (2)