Budíky
budíky ve stěnách
a vrabci na střeše
chováš se usmíváš
prskáš a usínáš
oči máš dokořán
tak je to ještě spánek?
já ti tu nadávám
nevím a nespínám
ty ruce snad zbytečně?
tázám se křičím tu
a čekám na odpověď
- ta nikdy nepřijde
vůbec se nedivím
že je to na vlásku
tvůj život mám na mysli
na krku oprátku
a já ti tu nadávám
a nevidím že už
podkopáváš židli
a já spínám ruce
a kleju a nadávám
a křičím hrozný slova
a pak tě vidím
vidím jak usínáš
ale tvoje oči
jsou oči
co nikdy
neumřou
Přečteno 393x
Tipy 5
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, black-ladybird, její alter ego
Komentáře (3)
Komentujících (3)