jsi strunou co zní
a znít bude
i ve chvíli poslední
hladíš
řveš
i rozechvíváš mi bránici
jsi bosou nohou v trávě
šedou buňkou v mé hlavě
když tančím i ulehám
jsi Santana a Mana
jsi Morgiana odlesků
klenotnice pokladů
list co snáší se na hladinu
ve svitu měsíce
neobuté střevíce na zápraží roubenky
cinknutí sklenky při přípitku
za toulavých rán
krámek plný belgických pralinek
jsi lék
co mohu po velikých lžicích..
slyšíš...smích?..
ten můj..:-)))
22.07.2011 14:22:00 | Mbonita
Jak v tichu struny jemný to´n
Vlní se řádky Tvého verší
A na okraji něžných slov
Je cítit rozkvět uvolnění
22.07.2011 13:35:00 | labuť
Jak v strunách kytar vášeň dříme,
nech srdci volnost letu sovy,
a tmě dej krásu, čaruj slovy
když měsic vodou zfialoví,
...
celou noc protančíme.
---
http://www.youtube.com/watch?v=x0GJjv9SdF8
22.07.2011 10:27:00 | Hazentla