CHŘADNEŠ
Shrbená pravda
a mraky jako podmáslí
lstivá zrada
čeho jsme vlastně dosáhli
pěstovaná lež
a nebe jako popraviště
nezastavuj se a běž
než pohltí tě propadliště
oprátku si utahuješ sám
bez lásky stárneš
jako století
osaměly chrám
a v něm chřadneš
i poslední labuť ti uletí
protože nezná
zpáteční cestu
do tvého srdce
a slova zvukotěsná
odrazí se v šelestu
duše……přece.
Přečteno 252x
Tipy 26
Poslední tipující: la loba, hašlerka, Tamara, Juan Francesco de Faro, Maryje..., Emmelia, CULIKATÁ, Mbonita, Květka Š., labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)