MOŽNÁ V DALŠÍCH ŽIVOTECH
Už nemohu prosit
i když to tak bolí
srdce tvé živou vodou rosit
a trhat kopretiny z polí
už nemohu plakat
musím jít
nezkoušej mě lákat
slzy se snažím skrýt
už na mě nečekej
však víš
na tajném místě
do stromu srdce lásky nesekej
udělej jen kříž
a snad příště
možná v jiném čase
nebo v dalších životech
podlehneme vášni a kráse
v srdečních tlukotech
už mě nepoznáš
budu západ slunce
a ty východ
budu noc
a ty den
až mě zaprodáš
budu jaro
a ty leden.
Přečteno 331x
Tipy 32
Poslední tipující: Jin&Jang, la loba, šuměnka, hašlerka, Tamara, Juan Francesco de Faro, hatlapatla, Maryje..., Emmelia, CULIKATÁ, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)