...........
jak rozbouřené vlny
v obyčejně klidném moři
jak věčně plápolající plamen
svíce co nikdy nevyhoří
tak mylné jsou představy
bez víry v sebe
naivita prostupuje tělem
když srdcem nepozorujeme nebe
ty temné cesty dušemi osvícené
šlépěje v mléčné dráze
co utvořit si musí každý z nás
aby si vytvořil svou životní hráz
ve skalách ozvěny
na poplach bubnující
- kamenným pohledem pláčou
slzy na líci
do dlaní zrnka písku
roztříštěných hříchů
se spouští
omyté pobřeží
plné smíchu
konec sucha pouštím
našich dětí
ze světa
nevyzpytatelných
okamžiků
odvrácenou stranou mince
do rozbouřených vln
upouštíme naše
nejtajnější
skutky
abychom
na chvíli
zapomněli
na zármutky
v krutosti reality
kde
mají
a nejsou
všechny špíny světa skryty
a zůstat v nevědění
mmmm..
občas se nechat unášet sněním
a upadnout v zapomnění
(aspoň na okamžik)
Přečteno 333x
Tipy 7
Poslední tipující: la loba, Petbab, Danger, Tamara, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)