S paletou slovníku
Anotace: slovník široký pojem, pro každou představu..
Houpat se na dně šampusových skleniček
Nevědomost na úzkých rtech
Kousky mapy schované po kapsách
Po rozpaleném asfaltě přechází mráz
Být uprostřed citronového jitra
Pod slupkou ticha
Slzy občas na triku
S paletou slovníku
Počítat minuty
Ochutnávat půvaby barev
Obmotávat kostky cukru kolem nitra
Od pramene obměn
Toulat se po rukávě svetru
Rozdávat úsměvy pod brýlemi
Ostré rysy mezi klenoty
Štěstí bere za kliku
Uchovává paměti
Odhazuje šedi papírů
S duší na míru
Citlivost je volná
Přečteno 318x
Tipy 10
Poslední tipující: Kars, Víla, James Libustka, její alter ego, CULIKATÁ, hatlapatla
Komentáře (2)
Komentujících (2)