Okamžik ve věčnost se změnil,
láskou srdce splenil.
Schovat se v náruč
a zahodit splín,
pár let se svojí láskou smím.
23.07.2011 18:55:00 | Tamara
...
okamžik může být věčností
a věčnost okamžikem,
v úsměvu, v dechu, v objetí
splín mizí,
se středníkem vedle sebe
místo s otazníkem ...
23.07.2011 13:55:00 | Bambulka