Stopa na měsíci....
Anotace: /na té kterou nechápeme/
odraz světla
pravdě se krásně lže
i když se to nepřizná
co slova řekla
nerozumí
jak slova co věčná
v naději jsou
bloudí
soudí
ozvěny sluncí
jen bouře v dálce hřmí
hledá jen otázky
bez lásky
kdo ví?
Kdo ví?
ty kroky nepoznané
na té kterou nechápeme
nejsou jen věřící
kroky na měsíci.
Přečteno 306x
Tipy 22
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, hašlerka, labuť, jitka.svobodova, PIPSQUEAK, Juan Francesco de Faro, hatlapatla, CULIKATÁ, Květka Š., Tamara, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)