Na oči maluji
Na oči maluji
hořící lesy,
v nebesa vychvaluji
Tvé boky,
(bez noblesy)
cítím Tvoje
rdousivé doteky…
Míjím v růži oděný úsměv,
Patří Tobě, vím to, vidím jej,
růžový je i Tvůj jazyk…
(chvíle pro plápolání očí)
…stvořený pro zpěv,
vypravěč ztrácí v nitkách děj,
a já se za Tebou začínám toužebně plazit…
a dokud Tě nepozřu,
(však to Tvé myšlenky jistě tuší)
tak umřu, ach umřu
…tak jak se na básníka sluší…
Přečteno 286x
Tipy 16
Poslední tipující: Jiná, Danger, hašlerka, labuť, Kamil Princ, Emmelia, jitka.svobodova, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)