Anotace: vyhoření (vyčerpání z práce plynule přešlo do vyčerpání z tábora... a pak... do zdravotních potíží některých zúčastněných po něm, opět spojené s vyčerpáním z práce...)
snad je to polel Fénixe a znovu se vzchopíš.
Krásné postřehy ze dna,kdy síla je vzácná jak voda v Africe.
27.07.2011 22:39:00 | Danger
..já vím..je to jako náraz vln na vyvřelou skálu..
..ale někde tam..na chráněné pláži..jsou v písku..stopy..
..a ty jsou důležité :-)
26.07.2011 20:02:00 | isisleo
Popsala jsi pocity, které znám, tak jen držím pěsti, ať zase brzy letíš k výšinám...
24.07.2011 20:04:00 | labuť