VEZMU TĚ
Vezmu tě na cestu
kolem mého srdce
tu nejkrásnější nevěstu
s bosou nohou v řece
vezmu tě na oběžnou dráhu
kolem mé duše
zahřejeme ranní vláhu
v Adamově rouše
vezmu tě do fantazie
hluboko do říše snů
do dokonalé filharmonie
tvých něžných rtů
vezmu tě do krás světa
na dno oceánu i na vrcholky hor
jsi zářící vesmírná kometa
skvost,božský chór
vezmu tě ke mně domů
ukážu ti má tajemství
můžeme být šťastní jen spolu
tak řekni ano,manželství.
Přečteno 302x
Tipy 28
Poslední tipující: šuměnka, zenge, la loba, Maryje..., CULIKATÁ, ECHO PARAZIT, labuť, hašlerka, Mbonita, jitka.svobodova, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)