V Istambulu
Na turecké toaletě,
chybí kousek papíru,
divím se, že na tom světě,
někdo kadí na díru.
V tomto kraji dále tají,
že bidety nemaj schválně,
protože se umývají,
ručo fučo manuálně.
Přečteno 378x
Tipy 6
Poslední tipující: divoska_jaja, CULIKATÁ, hauskaa
Komentáře (3)
Komentujících (3)