Báseň která před námi má tajemství
Už dávno to vím
že když je dobrý den
den který před námi má tajemství
abychom k večeru mohli udiveně stát
na malém náměstí
Už dávno to vím že když je takový den
je dobrá i báseň
Báseň která před námi má tajemství
abychom na věčnosti
mohli udiveně stát v prázdnu za posledním otazníkem
Přečteno 698x
Tipy 28
Poslední tipující: Robin Marnolli, lalej, HarryHH, Any 4, Elisha, Maryje..., Mango-Holka, Severka, její alter ego, jitka.svobodova, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)