Už nepij !
Tvůj úsměv mi byl inspirací.
Celé mé srdce ti patřilo.
Každé mé tajemnství bylo i tvé.
ALE
Netušila jsem jak jiný opravdu jsi.
Tvoji tvář zkřivil stín opilosti.
Jak zle jsi se choval.
Všechnu moji důvěru jsi do země zadupal.
Zatracený alkohol !
Ničí vše co mělo něakou cenu.
Stačil jeden večer a dobrý přítel je pryč.
Stačilo pár sklenek a jedno slovo: Zmiz !
Přečteno 466x
Tipy 15
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Emmelia, tato22, hašlerka, Adrilus, Zasr. romantik, Houda, Radek.oslov.Šafárik, Amable seňor Marek, James Libustka
Komentáře (3)
Komentujících (3)