Obyčejná skromnost sama
Mám-li být skromná,
a s čistým šítem,
nemohu říct tuto větu.
Jsem však neoblomná,
tak říkám zde s citem:
Jsem potřebná tomuto světu.
Mám spoustu vad,
a chyb ještě více,
však srdce otevřené mám.
Prominete snad,
že hoří mi líce,
když prosbu mám vznášet k vám.
Jsem obyčejná,
jak je mi souzeno,
tak prosím, už mi to nekažte.
Jsem přece stejná,
a jsem člověk jenom,
tak si toho, prosím vás, važte.
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: Houda, CULIKATÁ, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)