Svratka
Anotace: Autobiografické prvky jsou minimální.
Svratka
Na břehu krásné řeky Svratky
i dneska kvete rozrazil,
tam jsem se v dětství dusil zvratky,
když předtím bílé víno pil.
Můj žaludek se silně bouřil,
zeleně zazářily líce,
to proto, že já také kouřil
a ničil si své mladé plíce.
Trpěl jsem pouze z vlastní viny,
ta u mne byla vskutku všecka,
podobné hrozné pitominy
vy už nedělejte děcka.
Přečteno 327x
Tipy 10
Poslední tipující: Špáďa, divoska_jaja, hloubavá, Houda, Fanosh
Komentáře (3)
Komentujících (3)