ČO POVEDAŤ ...?
Anotace: Trošku trúchlivejšia...
Život vraj už nemá cenu
povedal mi kamarát,
chce už ísť na nočnú smenu
život vraj už mu dal mat.
Nádej,že je posledná?
Zomrie! To sú reči!
Ani viera v niečo,
že ho nevylieči.
Čo povedať? Že čas lieči?
Nasať pravdu z vína?
Predsa každý z nás je niečí!
Tak čia je to vina?...
Komentáře (4)
Komentujících (4)