SPASITEL

SPASITEL

Anotace: ....

Zařezané krvavé provazy
vezmi si mě k sobě bože
pokáceli mohutný dub
na kříž

zbahněné okorané nebe
tady mě máš
krále posměchu
s trnovou korunou

přibili mě s láskou i vírou
odpust jim
nevědí co činí
možná

jsi tam vůbec
nic neslyším
žádná křídla ani světlo
kecy

jen smradlavá pochcaná zem
pode mnou
bolestí a strachem
ukřižovali mesiáše

jako symbol vítězství
jen ego
jako Palach
co dohnali ho komunisti
ohnivé peklo.
Autor ZILA78, 25.07.2011
Přečteno 255x
Tipy 19
Poslední tipující: Kubino 2, hatlapatla, hašlerka, la loba, šuměnka, Juan Francesco de Faro, Houda, ECHO PARAZIT, CULIKATÁ, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Drsný,budu jí číst často.

26.07.2011 14:11:00 | la loba

líbí

Panečku,ani jeden rým a taky to šlape,mě líbilo.

25.07.2011 22:47:00 | ECHO PARAZIT

líbí

Jako prvá věta mě prostě a jednoduše jenom napadlo... život je pes...

25.07.2011 22:11:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel