Reklamní
Anotace: Tak si tak píšu na téma týdne REKLAMA na www.Ladypilgrim.blog.cz a vyleze mi z toho báseň ¦
Jsem reklamní plagát.
Slogan najdete na Googlu.
Křičím do světa,
že jsem snílek
a věčný hledač pouťových cingrdlátek
někdy v těch všech pravdách mám tak trochu zmatek
oslík jdoucí na oprátce
vedou mě za bodlákem na tyči
zvané Víra co nikdy neumírá
jen někdy mrknu na nebe
a uvidím se ve hvězdách
coby tulák
svobodou načichlý kabát beru na sebe v noci
pak bloudím po jiných sférách
tisíckrát mrtev vstávám
zas a znovu
otrok
osel
Pseudolus
nahý v pravdě
prodírající se trny lží...
Přečteno 472x
Tipy 6
Poslední tipující: Emmelia, Houda, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)