Pro tebe
Zase je noc a spát mi nejde
tak čekám, kdy mě snění bez spánku přejde
a po schodech v čase
vracím se znovu a zase
...a všechno proti mojí vůli...
Ty jsi ted kdoví kde a jen doufám, že bez ní
dobře vím, jaké je, když srdce žárlením běsní
odezva od tebe nulová
jako když udeří rána kulová
...a bylo krásné, když jsme spolu životem pluli...
A ani nevím, co pomůže mi usnout
snad pokus napsat ti básničku (ne)vkusnou
kterou si nepřečteš stejně
a pak, že chyba je jen ve mě
...do cesty vhodím ti jednou lásky ampuli....
Chci zavřít oči a nemyslet, jenom spát
pořád jsem lepší než do tvého oka drát
tak už to pochop, milý
at můžem vyměnit "jsme" tím "byli"
...na oči nasadím čepici s bambulí...
Přečteno 353x
Tipy 7
Poslední tipující: Niky88, Actafool, jára spots, Tvůj kamarád Kodein
Komentáře (2)
Komentujících (2)