Paralelní vesmíry
Anotace: Nic není jen jedenkrát.
Závod začíná pro čerstvě narozený plod
Mužského pohlaví, co rozšiřuje rod
Po klikatých stezkách, smrt na konci jest
K ní miliony různých cest
S každým rozhodnutím se větvící
Vznikají a zanikají
V kostelní lavici
Za hříchy se kají
Druhé já s tetováním 666
Zvolilo jen jiné z cest
Alternativních vesmírů nekonečné množství
Více či méně si podobných
Což v praxi vypadá jak cizoložství,
kde jednoho pláč je druhého smích
Při naší výpravě do ustlaného hrobu
Přes odlišná území
Zažijeme radost, zlobu
Protnou se zas pod zemí
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: James Libustka, Donne, Petbab
Komentáře (0)