Víš, prožít zážitek kl. smrti je jistě Nezapomenutelné a právě tuhle, jak píšeš, zprávičku, mohl napsat zrovna člověk, který ho měl.A ty Tvoje slova, fakt nemaj chybu.
26.07.2011 11:07:00 | Jeněcovevzduchukrásného
To už máš jedno jak to je, zprávička nezprávička, ale slova jsou Tvoje a já Ti na to skočil, že je to Tvoje zkušenost, protože to je napsané i tak ze života a od Srdce.Krásné.ST.
26.07.2011 10:53:00 | Jeněcovevzduchukrásného
ahojík Lacerto....ta básnička mě napadla opravdu jen tak, bez konkrétnosti, při čtení jakési zprávičky v novinách...dík za bodík/y...:-))
26.07.2011 08:01:00 | Houda
snad v každé básni máš něco, co "dloubne v okolí srdce" ... jak to děláš. .)
26.07.2011 07:52:00 | lacerta.agilis