PUDY
Anotace: Pro mou kamarádku k pobavení...
PUDY
Už po staletí
táhnou ze mě cigarety
a chlípný pudy
co jich tato země nosí
ve sklenici nudy
utopím tvý ostrý břity
utopím tě jako dítě
ve sklenici Margarity
a pak tvý tělo bosý
zarámuju na vrata
abych navždy věřil
že když někdo zvoní
u mých dveří
jsi to ty
toužebná a nahatá !!
Přečteno 353x
Tipy 37
Poslední tipující: Lorraine, Emmelia, jiljovský, labuť, Kubino 2, Jeněcovevzduchukrásného, modrá..., jitka.svobodova, hašlerka, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)