Smrt od lásky
Anotace: Je někdy až zvlástní, jak může člověk lehce pozbýt žití. A rosa se třpytí..
Po oblázcích krví smočených
Jdou mé nohy bosé
A ranami jizvou již zhojených
Třpytím se na trávě v rose
Světem jdu s nohami od krve
Kde kdo se ptá co se stalo
Vzpomínám na schůzku poprvé
Jenomže teď už vím málo
Před branou ďábelských slastí
S tvýma očima před sebou
Vznáším se- nad propastí
Zlost zmítá mnou i tebou
Kde jsou ty časy
Co měla jsi nad míru
všeho, a plavé vlasy
S vůní kašmíru?
Sama jsi rozhodla
O mém dalším žití
Srdce jsi probodla
A rosa se třpytí
S kapkami krve
Přečteno 339x
Tipy 7
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Anjesis, jitka.svobodova, tato22, ZILA78
Komentáře (0)