VYHASL PLAMEN
Propadám sklem
až na dno
nelze plavat
ve střepech
nocí i dnem
i když ráno
chci milovat
i po létech
odloučení
a seberealizace
v hustotách a temnotách
vnitřní zhýralosti
ponaučení
smrt a exhumace
v pekelných prázdnotách
Bůh mě snad viny sprostí
zdevastoval jsem vše
na čem mě záleželo
a co jsem upřímně miloval
je to děs a tak mě to štve
slzy,srdce rozbolelo
abych litoval
abych nezapomněl
jaké to bylo krásné
tak proč vášeň
jedinou chybou zhasne
jako nedopalek času
co hoří dvojím plamenem
někdy dá tepla a krásu
a podruhé jeho spalující žár
do kouta tě zažene
nemilosrdně
jako štěstí z neštěstí
jako moře bez soli
jako po revoluci utichlé náměstí
jako zklamáni co jednou přebolí.
Přečteno 380x
Tipy 29
Poslední tipující: labuť, Kubino 2, hatlapatla, modrá..., jitka.svobodova, Juan Francesco de Faro, just me, Květka Š., hašlerka, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)