ZKŘIVENÍ
Andělská křídla
Gabrieli
kopí osudu
v rukou satana
láska v lidech zřídla
kořeny odumřely
dohráli etudu
spálili dílo Platóna
dozněl zvon smíření
utichl hlas smilování
nastala doba pekla
po kolenou v páteří zkřivení
v bahně lží a udávání
slza smutku stekla
křížové výpravy
ve jménu Boha
zbytečná krveprolití
holocaust
minulost bez nápravy
člověk zabije druha
když věří že poletí
jako norský střelec
co na pobřeží
zasel smrt
zmrd………..
Přečteno 284x
Tipy 21
Poslední tipující: labuť, jondys, Kubino 2, hatlapatla, la loba, hašlerka, Mbonita, Petbab, WAYWARD, Květka Š., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)