O vlnách
.
.
Vlny a vzduch
Vzduch a vlny
Vlny vzduchem pohlceny
Vlny příboje a vlny duše
Vzduchem vzpínají se tiše...
Vzpomínky tisknou na písečné duny...
Je to jako vůně posečené trávy
Co o mhouření očí vypráví
..Zrnka mžiků a nadechnutí
Nutí
Sevřít se srdce
Hladce
Jako by si rozvzpomnělo
Na lásku
Přečteno 288x
Tipy 19
Poslední tipující: la loba, 6thSun, Kubino 2, hašlerka, Mbonita, Petbab, tato22, Doradan, Noc17, Juan Francesco de Faro, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)