Duše vězněm těla
černobílý materialistický svinstvo
bo dva v jednom.
Kurnik šopa
tož to ne
to je teda moc!
Vězeň...
Kam čumíš?
Raděj nikam
do deseti počítám...
30.07.2011 02:08:00 | cevert
..a kdesi uvnitř..
..polekáno šípy..je malé srdce..
..jenž do náruče..vezme i duši..
27.07.2011 20:58:00 | isisleo