rány olizovaly.
Jinak tu nejsem od toho soudit špatná/dobrá, takže zůstanu u toho, že mě zaujala. Jen tak dál
27.07.2011 21:31:00 | Lexisa
prostě neumím skládat o všedních věcech ale o pocitech, většinou silných pocitech, tohle nebylo složeno z mých ale na motiv jedné knihy od Kinga, a stejně se to týká mnoha žen...děkuji párku...
27.07.2011 20:53:00 | whiolet
ty já nebudu chodit okolo horké kaše,ale ty tvoje díla,básně se mi moc líbí,na to že ti je devatenáct,tak mě tím docela boříš,jo a máš pravdu lidi se neměněj. a když říkají že ano tak lžou. jádro se nikdy nemění. jo už vím proč mě to tak baví,otvíráš svoje osobní pocity a to mě vždycky zajímá.
27.07.2011 20:32:00 | ECHO PARAZIT