Láska na 1. pohled
Anotace: Nudila jsem se u babičky, nějaká slova se mi pohybovala v hlavě, tak jsem vzala papír a napsala tam tato slova...Možná se to bude i malinko líbit...=0)
Když jsem tě poprvé uviděla,
myslela jsem, že sním.
Také jsem se trošičku styděla,
to už vím..
Já vím, byla to chyba,
že jsem tě neolovila.
Jo, jo...Byla to bída,
Jak jsem tě lovila!
Myslela jsem si,
že jsem zajímavá.
Ale má láska,
byla pro mnohé napínavá.
Kde kdo si myslel leda cos,
já měla tenkrát dlouhý nos!
Kde komu jsem lhala,
že jsem si venku s přáteli hrála...
Byla to hloupost,
já vím!
Tak bude opět dělat,
že sním.
Sním, sním a přemýšlím,
vím, vím, již nic nesmýšlím.
Už spím,
ale v srdci vím,
že už jen o tobě sním
a v hlavě přemýšlím! =****
Přečteno 376x
Tipy 5
Poslední tipující: Adrilus, Radek.oslov.Šafárik, To je ONA
Komentáře (0)