Smútok
Anotace: Básen je o smútku ako takom
Sbírka:
Smútok
Smútok ktorí zakráda sa,
v šerom dni vždy vôkol nás.
Šepká smúťte, smúťte,
a tešte ma ešte viac.
Plno smútku je vo svete.
Smútok mestá oblieha.
Bitky, vojny, znásilnenia,
k tomu strach , a trápenia.
"Budte šťastný,radujte sa."
vravia všetci okolo.
Ale môžme ked vo svete toľko smútku zavládlo?
Škodoradosť,korupcie,
na štastí nám nepridá.
Smola iných a neštastia,
to je dnešná idea.
Ono lásky málo v nás je,
Aj ked veľkú silu má.
No aj tak myseľ otupená,
iným svinstvám nahráva.
Komentáře (0)