Já se rozvedla v klidu ale dva roky předtím to neklapalo a bylo to trápení obou stran ale dneska bych se nerozváděla,byli jsme spolu deset let a on se nechtěl rozvést-dneska bych mu dala šanci,měl na ni po těch letech právo a mě k rozvodu vedlo jen to že jsem se vdávala mladá a bez zkušeností a nechápala jsem že ke vztahu patří krize,neuměla jsem řešit spory a tak jsem utíkala od povinností ke kamarádům a nakonec k milenci ale po rozvodu jsem poznala jiné muže a najednou jsem si začala uvědomovat pravé hodnoty manželství a vztahu.Jen zamilovanost musi vystřídat láska na jiné úrovni...
28.07.2011 09:44:00 | la loba
dooooost dobrý,líbí se mi ty rýmy,máš je jinak uspořádané,to takhle nikdo nemá,vlastně dáš větu a k tý větě se rýmuje až ta čtvrtá věta a to je originál,nevím přesně jak se tento druh rýmu jmenuje odborně,ale dobrý,no a co se týká obsahu tak luxus.
28.07.2011 09:14:00 | ECHO PARAZIT