Znám to, ale spíš bez NÍ :-) A někdy to ani nemusí být kvůli nikomu...a pozor, srdce z čokolády se rychle rozteče (pokud není u ledu)..ale zase je z něj chutná poleva...
29.07.2011 00:18:00 | Chancer
Opět si nezklamala,opět siná věc,zase sem to hltal jak malej kluk,a ten logr bez kafe mě dostal,miluju tvoje metafory.
28.07.2011 12:52:00 | ECHO PARAZIT