Čo myslíš ?
Anotace: Láska,to je anjel strážny s kosou...
Čo myslíte?
Tak zavel!
kto je teraz,
najvačší spisovatel-básnik-
Myslím,žijúci
Feldek vraví,že,
Nohavica
trošku sa mi červenejú líca
S kým,s čím
a čo Plíhal
Kto si to má všetko pamatať
Snaď som nezlihal...
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: Cecilka, cevert
Komentáře (2)
Komentujících (2)