Díváš se..
Díváš se úkosem
z neznámé planety
zpod přivřených víček
prst lehkým úhozem
na lesk z nichž plane Ti
dopadl, malíček
Tvé oči ztrácí se
ve hvězdách, zkusím je
rozplakat, ať najdu
odraz v nich jaký jsem
pláč taky dusí mě
není na závadu
pstoklad vyzkoušet
všech hvězd se dotýkat
ať snu jméno můžu
dát, ze rtů vypouštět
nahý se převlíkat
ve snu živ neumřu
Přečteno 322x
Tipy 24
Poslední tipující: Maryje..., Emmelia, PIPSQUEAK, CULIKATÁ, Juan Francesco de Faro, hatlapatla, Psavec, labuť, hloubavá, Mbonita, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)