Všechno a nic
Anotace: Nejsem sám, kdo to zná...
Proč se mě ptáš,
když oba víme,
sama to znáš,
když spolu spíme.
Já jsem tvůj
a ty jsi má,
tak, prosím, stůj,
ty neznámá.
Noc už bledne
a úsvit vchází,
z gauče se zvednem,
něco mi schází.
Je to jen půjčka,
úvěr bez dluhů,
jen dětská hříčka,
kde nemáš zásluhu.
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: Eresiel, Kirké
Komentáře (0)