Anotace: ze sbírky - ...A jsem z toho pod větví...(inspirátor zenge)
Svisle, nebo vodorovně
uvízneme stejně v hovně
a vánoční stromeček
ukradne nám Kaloudek
29.07.2011 21:28:00 | HarryHH
Že ti je to jedno převelice, měls' myslet dříve, než vydechly naposled tvoje plíce, dál tu bude slavná koalice :-)
29.07.2011 21:24:00 | Kars
Beru si provaz, běžím k tobě
krásně pevné jsou větve stromů
dřív než se zpoupneme
vydáme sbírku "Národ sobě"
a pak tam můžeme
viset spolu :o))
ST!
29.07.2011 20:11:00 | hašlerka
Já představit si dovolil
že korzet už ti povolil
sukénku zvednout nedá práci
dík poloze a gravitaci
29.07.2011 15:56:00 | Mario de Janiero
na tyči hlavou dolů
visím navzdory volům
sem tam se zhoupnu, uvolněná
hříva mých vlasů rozpuštěná
prostě jen v stisku za kolena
tělo své do prostoru
...visící šumná žena...:)
29.07.2011 15:46:00 | šuměnka