MŮJ PODPIS
***
Je poslední díl rozečtených stránek
záložka upatlaná životem
a desky lidské
z kůže
Prst naslinil i předposlední stránku
Mrňavé písmo chce brýle
DESATERO
zajímavé
děj vstupuje do stejné řeky
a tady
panebože kde se tu vzal
PODPIS
krasopisně roztřesený
MŮJ
Příště budu listovat odzadu … snad
***
Přečteno 404x
Tipy 48
Poslední tipující: modrá..., Elisha, Azure angel, Psavec, James Libustka, Maryje..., TetaKazi, strawbery, labuť, PIPSQUEAK, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)