FIKANÁ
Jsem mladá holka z Ostravy
Dělat v Pegatronu to mi nebaví
Tak na Stodolní piju s klukama
Jaká jsem no přece fikaná
Kluci za mě účet zaplatí
A když vedle mě usínaj nahatí
Šťastná jsem a taky usínám
Fikaná ostravská blondýna
Nejsem zlá možná jen sobecká
Ale určitě nejsem nehezká
Když je kluk ve vatě jsem jeho Bárbína
Fikaná z Ostravy blondýna
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: la loba, ECHO PARAZIT, tato22
Komentáře (3)
Komentujících (3)