Ale na něco ten invalidní důchod uhrát musim,tak proč to nezkusit s chronickým zánětem šlach horních končetin :-)
20.08.2011 21:52:00 | jondys
no jo akorát těch pornostránek pro ženský je menší výběr a taky pak ty záněty šlach v zápěstí kdo to má furt léčit haha...
20.08.2011 21:30:00 | la loba
ty voe,to si psal o mě ne? ale mužu ti říct,že mi tento styl života vůbec ale vůbec nevadí,mám svůj klid a svou svobodu...
30.07.2011 21:12:00 | ECHO PARAZIT
no...někdy to tak opravdu je,ale zas tak černě bych to neviděl.jinak dobrá sonda do života mladých.
30.07.2011 09:55:00 | tato22