Notový zápis noci v ulici
Město v noci je jen světlo a tma
jen stín a záře,
je jen dobré a zlé.
Město v noci je jako sladký jed
je zrezavělá poezie
zpívá tichounce
a jako stoka hnije.
Město v noci je tichá ulice
je tichá jako zítřek
a ta tichá ulice z plných sil němě křičí
že pod špinavým chodníkem nový den už klíčí
že v ten moment podobá se ráji na chvíli
který se otevřel
aby ho zničili.
Přečteno 278x
Tipy 10
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, tato22, ECHO PARAZIT, CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik, hloubavá, malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)