Ulítlej
-----------------------------------------------------
Jsem ulítlej
na nohatý holky
jsem ulítlej
na prsa trojky
jsem ulítlej ...
co jsem to já za ptáka
bez křídel
pořád jenom vdolky
a zatím ...
stará.. dobrá.. bábovka
doma vysychá
----------------------------------------------------
Přečteno 373x
Tipy 28
Poslední tipující: Dreamy, boy, mkinka, Holis, Agniezka, labuť, hašlerka, hloubavá, ECHO PARAZIT, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)