Všední
V kapse tak najít kousek zmuchlanýho rozumu
a na srdce dát si okovy.
Tvojí fotku sundat ze zlatýho rámu
a užívat si svobody.
Všedním dnem promilovat se ke štěstí
a nepoznat nikdy podrazy.
Spojit tak naše duše v jednu
a nemít hloupé dotazy.
Topit se v pohledech a bezmezně věřit všemu,
- i milosrdným lžím.
Jen tak se válet v peřinách
a vychutnávat hřích.
Přečteno 306x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, labuť, tato22, ECHO PARAZIT, just me, CULIKATÁ, hloubavá
Komentáře (2)
Komentujících (2)