CHALUPA NA HORÁCH (A V NÍ NAHÁ LUCIE)
Na staré chalupě po Němcích
Já sobě přiznal všechen hřích
Pod mraky, blesky, křídly hor
Slunce se potápí za obzor
Pradávné příběhy vepsané ve stěnách
Láska, pláč, život, smrt i strach
Vypil jsem všechny ve víně
Když černá kočka usla mi na klíně
Po kraji temně duní zvon
Tak chvíli býti jako on
Jen tak se rozlétnout
Zpívat a nebem plout
Nisa se rozlézá po skalách
Já už zas cítím ten slastný strach
Když Lucie září jako šperk
Nahá a krásná ve městě Reichenberg
Na staré chalupě po Němcích
Potopen v dávných příbězích
Když hlava duní jako zvon
A blízko-Lucie a sauvignon
Přečteno 351x
Tipy 11
Poslední tipující: Maryje..., Emmelia, fialová, Linzerka, Jiří I.Zahradník, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)