patricie - Soud?.Spravedlivý?, určitě. A možnááá?, že si budou vybírat jen čerti koho budou chtít mít doma v pekle, ale dobré tam pak jistě nenajdeš, ti budou někde jinde.
01.08.2011 11:47:00 | Jeněcovevzduchukrásného
Já s tím souhlasím,klidně víc těhletěch čertu,pač sviní je na světě mraky.
31.07.2011 10:10:00 | ECHO PARAZIT