Strmý sráz
Anotace: Touhy laskám nedospěle (při poslechu Z. Navarové)
Sbírka:
Symboly
Sním o životě
doufám v umírání
Sním o lásce
doufám v nenávist
Touhy laskám směle
v ten depresivní čas
Je mi zvláštně, je mi skvěle
ať mne veme klidně ďas
Sním o naději
doufám v zatracení
Sním o tom, že dospěji
doufám v utopení
Touhy laskám směle
ač je zima nebo mráz
Přežívám, však nedospěle
čeká mne jen strmý sráz
Přečteno 585x
Tipy 13
Poslední tipující: Psavec, Juan Francesco de Faro, Doradan, Emmelia, CULIKATÁ, Mbonita, Květka Š.
Komentáře (0)