Rozfoukání
-----------------------------------------------------
Před spaním ...
vymetu pavučiny
ze všech koutů
... srdce tvého
Vyklepu rohože
nahromaděného smutku
... a rozfoukám
plaménky touhy v nás
... jsi rozpálená
k milování hoříš
... a já jsem
žhář
-----------------------------------------------------
Přečteno 539x
Tipy 51
Poslední tipující: IkkarisKa, Dreamy, mkinka, Alala, Holis, Agniezka, WAYWARD, lacerta.agilis, la loba, Lota, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)