Duševní porucha
Anotace: porucha duše?
Sbírka:
Symboly
Duše
porouchala se časně z rána
Duše
marnotratně byla brána
Duše
někdo zapomněl provést před časem revizi
Duše
naivně si myslel, že chyby samy vymizí
Duše
nyní chrčí a sípá
Duše
pomalu, jasně chcípá
Duše
uložena v krabici od bot
Duše
jsem snad jen "robot"?
Přečteno 379x
Tipy 6
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, fialová, Doradan, Emmelia, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)